Varausehdot |
Snow Fun Safaris on Ylläksellä Äkäslompolossa, seitsemän tunturin kylässä, sijaitseva niin talvisiin kuin kesäisiinkin Lapin ohjelmapalveluihin erikoistunut perheyritys. Kuten nimestämme saattaa päätellä, Snow Fun Safaris järjestää hauskoja retkiä.
snow, fun, safari, safaris, safarit, activity, winter, talvi, snowmobile, moottorikelkka, lumikenkä, snowshoe, husky, reindeer, poro, pilkki, fishing, ice fishing, skiing, hiihto, ski school, hiihtokoulu, ylläs, äkäslompolo, snow village, lumikylä, lainio
348469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348469,page-child,parent-pageid-343454,wp-custom-logo,eltd-cpt-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Varausehdot

Moottorikelkkavuokra

Päivävuokra alkaa klo 09.00 jälkeen ja päättyy viimeistään klo 17.00.

Vuokrahintoihin sisältyy ajovarusteet sekä kartta.

Vuokran lisäksi veloitamme polttoaineesta kulutuksen mukaan.

Kilometrirajoitus 250 km / vrk. Kilometrirajoituksen ylittävät kilometrit 1,00 € / km.

Moottorikelkan käyttäjän alaikäraja on 15 vuotta ja kuljettajalla on oltava vähintään T-luokan ajokortti. Alaikäisillä on oltava huoltajan kirjallinen suostumus kelkanvuokraan.

Tieliikennelain mukaan moottorikelkan kyydissä olevan matkustajan jalkojen tulee yltää moottorikelkan astinlaudoille.

Kelkan vuokraaja on vastuussa sekä vuokraamastaan kelkasta että omasta turvallisuudestaan. Maksimiomavastuu vahingon sattuessa on 1200 euroa (600 ACE -kelkat) ja 1500 euroa (600 E-TEC- ja 900 ACE -kelkat).

Moottorikelkkavuokran voi peruuttaa veloituksetta edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä.

Safarit

Yleistä

Retkille lähtö tapahtuu Äkäslompolon tukikohdastamme, mutta niin toivottaessa voimme hakea teidät majapaikastanne, veloituksetta Äkäslompolon alueella. Haku Ylläsjärveltä 18 € / henkilö meno-paluu (minimi 4 henkilöä).

Hintaan sisältyy aina kaikki varusteet, lämpimät vaatteet, kypärät, polttoaineet, vakuutuksen, oppaan palvelut, retken kuvauksissa mainitut tarjoilut ja arvonlisäveron.

Tähdet aktiviteettikuvauksien yhteydessä kertovat kyseisen aktiviteetin vaikeusasteesta; yhden tähden aktiviteetit sopivat kaikille, viiden tähden aktiviteetit vaativat hyvää fyysistä kuntoa sekä seikkailumieltä.

Huskysafareilla alle 18-vuotiaat eivät voi ajaa koiravaljakkoa turvallisuussyistä.

Husky- ja mottoorikelkkaretket eivät sovellu raskaana oleville tai henkilöille, joilla on selkä-, lonkka-, jalka- tai ranneongelmia.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita tai -rajoitteita, ilmoitathan siitä meille hyvissä ajoin etukäteen.

Safareille voi ilmoittautua toimistollamme, puhelimitse numeroon 050 589 2223 tai sähköpostilla info@snowfunsafaris.com viimeistään retkeä edeltävänä päivänä kello 17.00 mennessä. Retken voi peruuttaa veloituksetta edellispäivään klo 17.00 mennessä.

Pidätämme oikeuden muuttaa retkeä asiakkaiden turvallisuuden tai sääolosuhteiden mukaisesti.

Mikäli retki tai ajankohta ei sovellu aikatauluusi, teemme mielellämme tarjouksen pienellekin ryhmälle aivan millaisesta retkestä vain, aivan milloin vain.

Hinnat ovat voimassa 30.4.2025 asti.

Pidätämme oikeuden korottaa sovittua hintaa, mikäli veroissa tai muissa senkaltaisissa julkisissa maksuissa tapahtuu korotusta, joka vaikuttaa tarjottavan palvelun hintaan.

Minimiryhmäkoko on 4 henkilöä.

Moottorikelkkasafarit

Jokaisella kelkan kuljettajalla tulee olla hallussaan vähintään T-luokan ajokortti. Tieliikennelain mukaan moottorikelkan kyydissä olevan matkustajan jalkojen tulee yltää moottorikelkan astinlaudoille. Alaikäisillä kelkkasafareille osallistujille tulee olla huoltajan suostumus safarille osallistumisesta.

Moottorikelkkasafarille osallistujille annetaan turvallisuus- ja ajo-opastus ennen safarin alkua.

Moottorikelkkavahingon sattuessa maksimi omavastuu on 1200 €, mikäli vahinko johtuu kuljettajan ajovirheestä. Omavastuun voit välttää ostamalla lisävakuutuksen ennen safaria (25 €/hlö/safari). Lisävakuutus on voimassa viikko-ohjelmassamme olevilla safareilla. Lisävakuutuksen voit ostaa ennen safari toimistoltamme.

Tieliikennelain mukaan moottorikelkan kyydissä olevan matkustajan jalkojen tulee yltää moottorikelkan astinlaudoille.