Usein kysyttyä |
Snow Fun Safaris on Ylläksellä Äkäslompolossa, seitsemän tunturin kylässä, sijaitseva niin talvisiin kuin kesäisiinkin Lapin ohjelmapalveluihin erikoistunut perheyritys. Kuten nimestämme saattaa päätellä, Snow Fun Safaris järjestää hauskoja retkiä.
snow, fun, safari, safaris, safarit, activity, winter, talvi, snowmobile, moottorikelkka, lumikenkä, snowshoe, husky, reindeer, poro, pilkki, fishing, ice fishing, skiing, hiihto, ski school, hiihtokoulu, ylläs, äkäslompolo, snow village, lumikylä, lainio
343327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343327,page-child,parent-pageid-343454,wp-custom-logo,eltd-cpt-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sisältyvät vaatteet ja kengät hintaan?

Retkiemme sisältyy lämpimät haalarit, kengät ja hanskat. Moottorikelkkailijoille tarjoamme lisäksi kypärämyssyn ja kypärän.

Tarvitaanko moottorikelkkailuun ajokortti?

Suomen tieliikennelain mukaan moottorikelkkaa kuljettavalla tulee olla voimassa oleva ajokortti (vähintään T, A1, A tai B). Yleensä tämä tarkoittaa vähintään 18 vuoden ikää ja korttia, joka oikeuttaa kuljettamaan joko moottoripyörää tai autoa. Mopokortilla ei voi kuljettaa moottorikelkkaa. Ota ajokortti mukaasi kun tulet vuokraamaan kelkkaa tai opastetulle retkellemme. Oppaamme tarkistavat ajo-oikeuden ennen retkeä ja reiteillä voi olla myös poliiseja valvomassa liikennettä.

Montako henkeä moottorikelkkasafarilla on yhden kelkan kyydissä?

Kelkkasafareillamme voit valita kahdesta vaihtoehdosta – kaksi henkilöä per kelkka tai yksi henkilö per kelkka.

Miten lapset matkustavat moottorikelkkaillessa?

Lapset ovat tervetulleita moottorikelkkasafarille. Tieliikennelain mukaan moottorikelkan kyydissä olevan matkustajan jalkojen tulee yltää moottorikelkan astinlaudoille. Tätä lyhyemmät matkustavat moottorikelkkareessä, jonka on oppaamme kelkan perässä. Pisimmillä ja tunturit ylittävillä kelkkasafareillamme ei ole mahdollisuutta matkustaa reessä.

Miten lapset matkustavat koiravaljakkosafarilla?

Huskysafareilla lapset matkustavat reessä keskenään tai aikuisen kanssa. Alle 18-vuotiaat eivät voi itse ajaa koiravaljakkoa.

Voinko tulla omalla autolla poro- tai huskyfarmille?

Poro- ja huskyfarmille pääsee vain ennakkovarauksesta ryhmän mukana järjestämällämme autokuljetuksella.

Kuinka teen varauksen?

Voit tehdä varauksen sivuillamme olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä toimistoomme. Voit varata moottorikelkkavuokran ja retkiä myös paikan päällä, mutta tällöin emme voi antaa takuuta saatavuudesta.

Lue varausehtomme täältä

Sisältyykö hakupalvelu retkiin?

Opastettujen retkien hintaan sisältyy hakupalvelu majapaikoista Äkäslomplon alueella. Hakupaikan ja -ajan näet varausvahvistuksestasi.

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä. Meillä käyvät myös Edenred-, Smartum- ja ePassi mobiilimaksut.

Entä jos olen myöhässä retkeltä?

Pyydämme ilmoittamaan heti toimistollemme (p. 050 589 2223) jos olet myöhässä. Retkemme alkavat mainittuna ajankohtana, kun koko ryhmä on valmiina lähtöön.

Voinko osallistua retkille raskaana?

Moottorikelkka- ja koiravaljakkoajelut eivät sovellu raskaana oleville, sillä näillä safareilla reitit ovat ajoittain epätasaisia. Tämä voi aiheuttaa huonovointisuutta.

Käytän pyörätuolia. Voinko osallistua retkille?

Moottorikelkka-, poro- ja koiravaljakkoretkille voi osallistua, jos pystyy istumaan reessä. Pyörätuolia käyttäville sopivat seuraavat retket:

– Lumihauskaa
– Luontokierros
– Revontulia katselemaan ehkä
– Poroajelu
– Koiravaljakolla huskyfarmilla