Safarit |
Snow Fun Safaris järjestää hauskoja retkiä. Snow Fun Safarit ovat paljon muuta kuin moottorikelkalla, pororeessä tai koiravaljakon kyydissä ajoa, tai lumikengillä kävelyä.
safarit, aktiviteetit, moottorikelkka, husky, poro, lumikenkä, hiihto, lumikylä, ylläs, äkäslompolo, ylläsjärvi, lainio, kolari, kittilä
348510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348510,page-parent,wp-custom-logo,eltd-cpt-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Safarit

Snow Fun Safaris
Yksilöllisiä retkiä edulliseen hintaan

Meidän mukanamme pääset nauttimaan Ylläksen luonnosta monin eri tavoin!

Moottorikelkkasafareista voit valita mieluisan oman taitotasosi mukaan, sillä järjestämämme safarit vaihtelevat kestoltaan parista tunnista aina haastaviin, useamman päivän safareihin Tunturi-Lapissa ja Käsivarressa.

Vauhdikasta menoa kaipaaville suosittelemme myös koiravaljakkoajelua. Rauhallisemman liikkumisen ystävät voivat osallistua vaikkapa lumikenkä- tai pororetkelle. Halutessasi voit yhdistää sekä moottorikelkkailun ja husky- tai poroajelun samaan retkeen. Osa retkistä ja safareista järjestetään myös ilta-aikaan, jolloin toivottavasti pääsemme katselemaan revontulien tanssia.

Kunkin retken otsikon tähdet kertovat retken vaativuustason. Yksi tähti sopii aivan kenelle hyvänsä, mutta viisi tähteä vaatii ronskin seikkailumielen ohella hyvän fyysisen kunnon. Useimmat retket ovat sovellettavissa erityyppisten toiveiden mukaisiksi.

Tutustu lisää tarjontaamme

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafarit

Poro ja Husky

Poro ja Husky

Pilkkiretket

Pilkkiretket

Lumikenkäily ja maastohiihto

Lumikenkäily ja maastohiihto